Sme tu pre vás:

Pondelok a Štvrtok: 8:00 – 12:00 13:00 – 16:00
Streda: 8:00 – 12:00 13:00 – 17:00
Utorok a piatok sú nestránkové dni

Sme tu pre vás:

Pondelok a Štvrtok: 8:00 – 12:00 13:00 – 16:00
Streda: 8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

BEZKONKURENČNÁ PONUKA – Likvidácia SVB v hodnote 1500 € bez poplatku len u nás
/
BEZKONKURENČNÁ PONUKA – Likvidácia SVB v hodnote 1500 € bez poplatku len u nás
Nachádzate sa tu:
/
BEZKONKURENČNÁ PONUKA – Likvidácia SVB v hodnote 1500 € bez poplatku len u nás

BEZKONKURENČNÁ PONUKA – Likvidácia SVB v hodnote 1500 € bez poplatku len u nás

Bytový dom, spoločenstvo vlastníkov bytov

Na nič sa nehráme. Usilovne, s pokorou a bez zákerností voči konkurencii, pracujeme na našom zlepšovaní. Najlepším vyjadrením tejto snahy je naša vízia: „Staráme sa o vaše byty ako o naše vlastné“.

Sme spoločnosť, ktorá má takmer 30 ročnú históriu. Spravujeme viac ako 148 bytových domov s 4201 bytmi, z toho 72 SVB a zabezpečujeme aj obsluhu 34 domových kotolní. Poskytujeme mandátne služby pre 72 SVB, čo je najviac z pomedzi všetkých poskytovateľov týchto služieb a to nielen na území Trenčianskeho kraja, ale aj Slovenska. Takže rozumieme aj takej úlohe pred ktorou stoja desiatky ba možno stovky SVB na území Slovenska – Zrušenie SVB a ich likvidáciu. Túto sme sa naučili robiť ešte pred prijatím, nie práve najšťastnejšej novely obchodného zákonníka, ktorý je účinný od 1.10.2020.

Okrem správy bytových a nebytových domov poskytovaní mandátnych služieb pre SVB, zabezpečujeme pre bytové domy tiež financovanie obnovy prostredníctvom úverov z komerčných bánk, PSS úverov zo ŠFRB alebo dotácií na systémové poruchy (napr. obnova balkónov).

Od roku 2015 poskytujeme aj služby inžinieringu (stavebné a kolaudačné konania) a tiež služby facility manažmentu. Všetky domy sme museli získať poctivým dokazovaním našich prednosti pred ostatnými správcami. Teda nezískali sme ich nie vždy férovou privatizáciou.

Sme jediná spoločnosť, ktorá berie vážne úlohu správcov vyplývajúcou z bytového zákona 182/1993 Z. z. „Správca nadradzuje záujmy vlastníkov bytov nad svoje vlastné.“ Že sa to nedá? Opýtajte sa našich vlastníkov bytov, ktoré majú vlastné kotolne koľko ušetrili na plyne a el. energií, refinancovania úverov či poistenia domov. Za 6 rokov celková suma úspor na týchto komoditách a službách dosiahla viac ako 1 milión EUR.

Na nič sa nehráme, nepoužívame vzletné slová či mottá typu: „So silným sa byť oplatí“. My sme zvolili prístup založený na pokore a myšlienke: „Sme iní ako ostatní“. Aj náš prístup k informáciám pre vlastníkov bytov založený na poctivom a modernom prístupe s bezplatným komunikačným systémom pre informovanie vlastníkov bytov s názvom „INFOBIT“ dokumentuje, že chceme vlastníkov bytov o všetkom informovať. Tento komunikačný portál nás odlišuje od ostatných správcov, ktorý za ponúknutú trasparentnosť si pýtajú poplatok za využívanie podobných programov od 0,50 € do 0,70 € na byt a mesiac. Naši vlastníci majú túto službu zadarmo.

Z toho stručného prierezu našich aktivít, skúseností, si môžeme dovoliť ponúkať aj službu poradenstva pri zrušení a samotnej likvidácií SVB. S poskytovaním tejto služby, máme aj konkrétne skúsenosti, doteraz sme úlohu likvidátora SVB zabezpečovali v 11 prípadoch. Takže nejdeme sa niečo učiť, ale budeme pokračovať v tom čo sme už robili a bezplatne aj zabezpečili pre naše SVB, ktoré sa rozhodli zrušiť a prejsť do výkonu správy. Sme pripravení naše vedomosti a skúsenosti z tejto činnosti poskytovať aj Vám, ktorí chcete zrušiť Vaše SVB. Pre prvých 20 SVB, ktoré sa rozhodnú využiť túto našu ponúkanú službu, ktorá je v hodnote 1500 €, urobíme BEZPLATNE, preto kontaktujte, prosím nás a my vás odbremeníme od všetkých starostí.

Search this website