Sme tu pre vás:

Pondelok a Štvrtok: 8:00 – 12:00 13:00 – 16:00
Streda: 8:00 – 12:00 13:00 – 17:00
Utorok a piatok sú nestránkové dni

Sme tu pre vás:

Pondelok a Štvrtok: 8:00 – 12:00 13:00 – 16:00
Streda: 8:00 – 12:00 13:00 – 17:00

Staráme sa o Vaše byty ako o naše vlastné
/
Staráme sa o Vaše byty ako o naše vlastné
Nachádzate sa tu:
/
Staráme sa o Vaše byty ako o naše vlastné

Staráme sa o Vaše byty ako o naše vlastné

Kúrenie, energie, termostat

“Staráme sa o Vaše byty ako o naše vlastné“, áno s touto myšlienkou, ktorú sme si vybrali za našu Víziu, sa prihovárame našim vlastníkom bytov, ale aj vlastníkom bytov z domov, kde sa uchádzame o ich dôveru a teda získanie ich domu do výkonu správy.

Všetci určite uznáme, že človek keď niečo robí sám pre seba, dáva do toho všetko. Určite si veľmi dáva záležať, aby sa dosiahol čo najlepší výsledok. No všetci máme určité skúsenosti, kedy sme si objednali práce alebo služby, ktoré urobili najatí pracovníci, no s výsledkom sme neboli úplne spokojní. Tu sa nám väčšinou vybaví otázka, ako to mohli takto urobiť, urobili by to takto aj sami pre seba? Určite nie, vo svojom domove by to urobili správne a presne toto robí naša firma, robí veci správne.

Preto si myslíme, že najvyššou známkou kvality akejkoľvek ľudskej práce, je výsledok, s ktorým sme sami spokojní a brali by sme ho, keby ho niekto urobil pre nás.

Vážení vlastníci bytov a nebytových priestorov,
Pri výbere nového správcu bytového domu sa spoločnosti radi prezentujú rôzne. Avšak my sa snažíme prezentovať to akí v našej práci skutočne sme, svoj prístup stále zlepšujeme, naši zamestnanci sa každoročne vzdelávajú na rôznych školeniach a vždy sa nájde niečo čo treba zlepšiť a zo spätnej väzby vieme, že to funguje lebo naši klienti od nás odchádzajú s úsmevom, ktorý nás posilňuje k tomu, aby sme stále neprestali služby pre Vás zdokonaľovať.
Osobne v činnosti správcovských spoločnosti považujem za nadradenú všetkým ostatným, túto oblasť povinnosti správcov:

“Správca je povinný uprednostňovať záujmy vlastníkov bytov pred vlastnými”.

Citácia zo zákona 182/1993 Z.z. o vlastníctve bytov.

Obsah tejto citácie priamo korešponduje s našou víziou. Samozrejme, že vždy treba posúdiť jednotu slov a činov. Prípadov, kedy sme uprednostnili záujmy vlastníkov bytov pred našimi je celý rad. No najciteľnejšie je ich možno dokumentovať na výbere dodávateľov plynu, el. energie, poistenia nehnuteľnosti, úverovania bytových domov. A aký sme dosiahli výsledok?

Úspora na týchto komoditách a službách za obdobie od roku 2016 do roku 2021 prekročili hranicu 1 milión EUR. O naši službách v oblasti poskytovania služieb pre vlastníkov bytov ako aj pre SVB, Vám s ochotou povieme viac, napíšte nám, zavolajte alebo rovno príďte na kávičku a naši odborní zamestnanci Vám ochotne poradia a vysvetlia všetko čo bude potrebné.

Od toho sme tu pre Vás

Dr. Ján Pavlis, konateľ
ERES property, s.r.o.
email: jan.pavlis@eresproperty.sk
Tel.: +421 915 777 570

Search this website